Fordele ved VetPlan

Tilfreds ejer
VetPlan giver dig tryghed som kæledyrsejer. Dit kæledyr tjekkes regelmæssigt, hvilket giver dig større indsigt i dit kæledyrs sundhed og velvære.

 

God økonomi
Med får du mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge. VetFamily VetPlan giver dig en sikker plan for dit kæledyrs sundhed og din økonomi.

Glad hund
Sammen tager vi ansvar for din hunds sundhed, hvilket i sidste ende giver dig en logrende, glad og frisk hund.

 

Glad kat
Sammen tager vi ansvar for din kats sundhed, hvilket i sidste ende giver dig en spindende, glad og stærk kat.

Information
Vores mål er at holde dig på forkant med nyheder om sundhed og sygdomme hos hunde og katte. Derfor anbefaler vi, at du abonnerer på vores nyhedsbrev via www.netdyredoktor.dk. Du kan også altid få rådgivning hos vores kompetente personale.

 

Reminderservice
Du behøver ikke at huske at booke tider til din næste VetPlan-besøg. Du vil automatisk blive indkaldt til rutineundersøgelser og vaccinationer, der er planlagt for dit kæledyr.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®