VetPlan - sundhedsprogram

Sammen sikrer vi dit kæledyr

Hvad er en VetPlan - Sundhedsplan?

Vi tilbyder en skræddersyet sundhedsabonnement til dit kæledyr, som sikre dit kæledyr. Pakken er sammensat således at vi sikre optimal sundhed hos dit kæledyr. Pakken inkluderer de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som vi vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året.

Vi tilbyder en samlet pakke, så dit kæledyr bl.a. får regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker.
Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden.  

Flere fordele:
Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge

Læs mere om de mange fordele - klik her

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®