Fordele ved Aniplan

Tilfreds ejer
AniPlan giver dig tryghed som kæledyrsejer. Dit kæledyr tjekkes regelmæssigt, hvilket giver dig større indsigt i dit kæledyrs sundhed og velvære.

 

God økonomi
Med får du mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge. VetFamily AniPlan giver dig en sikker plan for dit kæledyrs sundhed og din økonomi.

Glad hund
Sammen tager vi ansvar for din hunds sundhed, hvilket i sidste ende giver dig en logrende, glad og frisk hund.

 

Glad kat
Sammen tager vi ansvar for din kats sundhed, hvilket i sidste ende giver dig en spindende, glad og stærk kat.

Information
Vores mål er at holde dig på forkant med nyheder om sundhed og sygdomme hos hunde og katte. Derfor anbefaler vi, at du abonnerer på vores nyhedsbrev via www.netdyredoktor.dk. Du kan også downloade vores app VetFamily helt gratis. Du kan også altid få rådgivning hos vores kompetente personale.

 

Reminderservice
Du behøver ikke at huske at booke tider til din næste AniPlan besøg. Du vil automatisk blive indkaldt til rutineundersøgelser og vaccinationer, der er planlagt for dit kæledyr.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat