Sundhedspakken - Aniplan

Sammen sikre vi dit kæledyr

Hvad er en Aniplan - Sundhedspakke?

Vi tilbyder en skræddersyet sundhedspakke til dit kæledyr, som sikre dit kæledyr. Pakken er sammensat således at vi sikre optimal sundhed hos dit kæledyr
Pakken inkluderer de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som vi vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året.
Vi tilbyder en samlet pakke, så dit kæledyr bl.a. får regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker.
Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden.  

Flere fordele:
Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge
Læs mere om de mange fordele - klik her

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat