Om os

Hos os er der plads til alle,

Vi undersøger primært smådyr i klinikken og køre gerne ud til store dyr. Vi gør alt for at oplevelsen hos os bliver så behagelig som mulig, uanset om der er tale om alm. sundhedstjek, akut sygdom, aflivning eller noget helt andet.
Har du behov for at sige farvel til dit kæledyr i hjemmets trygge rammer, kommer vi også gerne ud og hjælper dig igennem dette forløb. 

Østergade Dyreklinik er en satellit-klinik for Skibby Dyreklinik, hvorfor der kan forekomme nært samarbejde eller henvisninger klinikkerne imellem.

Vetfamily - et godt kompetent netværk,

Vi er en del af VetFamily, der udgør et kompetent netværk af dyrlæger, veterinærsygelejerske og andre fagpersoner hvor vi kan hive på hinandens  kompetencer og ekspertise. Vi kan derfor sikre dig og dit kæledyr den bedste behandling.

Vi udfører flere former for behandlinger - Læs mere her

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®