Om os

Hos os er der plads til alle,

Vi undersøger primært smådyr i klinikken og køre gerne ud til store dyr. Vi gør alt for at oplevelsen hos os bliver så behagelig som mulig, uanset om der er tale om alm. sundhedstjek, akut sygdom, aflivning eller noget helt andet.
Har du behov for at sige farvel til dit kæledyr i hjemmets trygge rammer, kommer vi også gerne ud og hjælper dig igennem dette forløb. 

Østergade Dyreklinik er en satellit-klinik for Skibby Dyreklinik, hvorfor der kan forekomme nært samarbejde eller henvisninger klinikkerne imellem.

Vetfamily - et godt kompetent netværk,

Vi er en del af VetFamily, der udgør et kompetent netværk af dyrlæger, veterinærsygelejerske og andre fagpersoner hvor vi kan hive på hinandens  kompetencer og ekspertise. Vi kan derfor sikre dig og dit kæledyr den bedste behandling.

Vi udfører flere former for behandlinger - Læs mere her

 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat