Marts-April 2018 - Lopper, flåter, orm og meget mere

Kan du egentlig se hvad der foregår inden i dit kæledyr???

Forhåbentlig lurer foråret lige om hjørnet og det gør lopper, flåter og andre parasitter også...
Vi vil i nedenstående give jer god information og nyttig vide til at takle disse parasit-problemer og ellers er i selvfølgelig ALTID velkommen til at kontakte os på klinikken:

Hvorfor kan nogle loppe- og flåtmidler købes i dyrehandlen, mens andre kræver recept og kun fås hos dyrlægen?
Hvad er forskellen og hvad skal du vælge?

Svaret er simpelthen, at loppe- og flåtmidler bliver reguleret af EU-lovgivning. Reglerne siger, at alle nye produkter skal være på recept de første fem år, de er til rådighed for hundeejerne. Denne regel sikrer, at eventuelle bivirkninger ved produktet bliver indberettet og overvåget nøje. Det er derfor en ekstra sikkerhed for dig som hunde- og katteejer. De nyeste produkter er baseret på den nyeste forskning og sætter dermed også fokus på nutidens loppe- og flåtproblemer.

Der er så mange forskellige midler, man kan bruge til at beskytte sin hund mod flåter og lopper med. Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i. Det er kun nogle af midlerne, der beskytter mod lopper og flåter på én gang. Nogle er i tabletter, spot-on eller halsbånd. Nogle virker kun 4 uger, mens andre virker i 12 uger eller helt op til 7-8 mdr. Det er derfor vigtigt at vælge det rigtige produkt til netop din hund eller kat, ring derfor og tal med os, så vi kan guide dig til den bedste løsning.

Hvad vil du gerne vide mere om? Klik på det emne du gerne vil have mere information om.
Lopper 
Flåter 
Orm
Hjerte/lunge orm

 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat