Hvalpe hold

Vi inviterer alle nybagte hundeejer til hvalpe hold

Vores hold består af 3 hyggelige og informative aftener med hvalp - på nuværende tidspunkt vil det primært foregå på vores klinik i Skibby, da vi her har en lukket hundegård, som hundene kan komme ud og lege i. Når hundene har leget af vil de ofte være trætte og dermed kan den mere teoretiske del begynde. Der vil være lidt godt til ganen for både to- og firbenede.

Formålet med aftenerne er at skabe en god grobund for mange gode oplevelser, så I og hvalpen kan få et godt forhold sammen og til os på klinikken. Planen er at hvalpene lære hinanden og hundesproget bedre at kende gennem god leg. Vi vil også hjælpe jer til at aflæse hundene bedre i forskellige situationer.

Emner vi vil komme ind på i løbet af de 3 aftener, dog kan der forekomme ændringer. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i lige præcis det hold og de hunde vi har med at gøre:

- Kropssprog
- Socialisering og miljøtræning
- Hundens indlæring og generel adfærd
- Vaccinationer
- Orm, lopper og flåter
- Tænder og tandskifte
- Hvalpens faser
- Aktivering

Der vil være gode fordele ved at deltage b.la. rabat på foder, ung-hundetjek og andre goodies. I vil også kunne se frem til goodiebags med bl.a. lyd cd m.m, samt diplom ved afslutning.

Ring til klinikken 47 52 80 12 eller 47 52 80 13 (Skibby) for at tilmelde jer. Der vil være begrænset antal pladser pr. hold. Pris for at deltage er 225 kr. for alle 3 gange, betales ved tilmelding. Vi vil jævnligt oprette hvalpe hold. Ring gerne for at høre hvornår næste hold er planlagt til.

Vi glæder os til at hilse på jer og jeres nye familie medlem :-)

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®